top of page
Spabehandling
Fab Signatur Spa_edited.jpg

Spabehandling

Før spabehandlingen:

Det er viktig at du gir beskjed om du er gravid, går på spesielle medisiner når du bestiller timen din. Informasjonen er konfidensiell.

Tren, bad eller ta gjerne badstu før spabehandling – for best mulig effekt.

Dusj gjerne før behandlingen.

Kom i god tid og henvend deg i resepsjonen senest 15 minutter før behandlingen starter. I resepsjonen  kan du få leie badekåpe, håndkle og tøfler og blir henvist til vente etasjen eller garderoben hvis du skal bruke bassengområdet før din behandling. Behold eget undertøy på under badekåpen. Drikk gjerne litt vann mens du venter på å bli hentet av terapeuten til avtalt tid.

 

Vi anbefaler på det sterkeste at mobiltelefonen slås av eller legges i ditt låsbare garderobeskap.

Velkommen til din spa tid hos oss.

Vilkår og Betingelser

Vilkår og betingelser:

Bestilling

Alle spaopphold og behandlinger må bestilles i forkant. Vi vi alltid prøve å være fleksible, men vi anbefaler å bestille i god tid.

Ankomst/ innsjekk
Møt opp til avtalt tid (angitt i bestillingsbekreftelsen). Henvend deg i resepsjonen som vil fortelle deg hvor du skal vente.

 

Forbehold

Vi tilstreber å alltid gi våre kunder så korrekt informasjon som mulig. Men vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil, feilregistreringer, forsinkede registreringer og sykdom i vår kalender kan forekomme, noe som kan innebære at vi i enkelte tilfeller ikke kan levere i henhold til avtalt tidspunkt eller med avtalt terapeut. Som følger av dette forbeholder vi oss videre om retten til å endre eller kansellere bestillingen eller deler av denne. I slike tilfeller vil du i så fall få melding om dette.

 

Forsinkelser/ uteblivelse 

Tid beregnes fra man går i garderoben til man forlater lokalet, dvs. den inkluderer dusjing, omkledning og evt. servering i relax-avdelingen. Dersom du skulle komme for sent til en behandling/ et spabesøk, vil dette korte ned tiden din for ikke å forsinke andre gjester, og den optimale effekten kan utebli.

 

Vi forbeholder oss imidlertid retten til å kansellere din bestilling dersom den ikke lar seg utføre på kortere tid. Kansellerte bestillinger belastes i sin helhet. Vi har dessverre ikke mulighet til å være fleksible.

 

Avbestilling/ endring

Om du ikke har anledning til å komme til din behandling/ ditt spabesøk må vi få beskjed om dette minimum 24 timer før. Senere eller manglende avbestilling blir belastet med 50% av prisen på din behandling.​ Tilsvarende gjelder om du trenger å flytte din time etter 24 timers fristen.

​​Ved alle bestillinger må vi blant annet sørge for at det er tilstrekkelig bemanning til stede, samt foreta andre nødvendige forberedelser. Uteblivelser påfører derfor vårt firma betydelige tap, hvilket vi må ta høyde for.

​Vi skjønner at ting kan skje og vi vil derfor alltid prøve å selge din time videre til noen andre først. Lykkes vi imidlertid ikke med dette, blir vi nødt for å belaste for timen.

Vi ber om forståelse for dette.

 

Eget ansvar

Husk at bestilling er på eget ansvar. Går du på spesielle medisiner, er gravid, har allergier, hudproblemer, høyt blodtrykk, feber/ infeksjoner/ hevelser, blodpropp, hjerteproblemer eller andre ting som du mener er relevant informasjon, er det viktig at du nevner dette ved bestilling av behandling.

 

Er du i tvil om din helsetilstand er det lurt å kontakte lege i forkant. Vårt ønske er å gi deg den beste mulige opplevelsen av velvære, ro og total avslapning.

 

Alkohol og skjenking

Fab.Lounge Spa har alminnelig skjenkebevilling, så du kan bestille vin, musserende og andre forfriskninger i forbindelse med ditt spaopphold. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at:

  • Det kun er mulig å innta alkohol i våre lukkede lokaler​

  • Det er ikke tillatt med medbragt alkohol og drikke dette hos Fab.Lounge Spa og Scandic Royal Hotell

  • Du kan heller ikke ta med deg alkohol videre som er kjøpt på Fab.Lounge Spa og Scandic Royal Hotell jf. alkoholforskriften § 4-4 (lovdata.no)​

  • Det er ikke tillatt med skjenking før. 12.00

  • Ta med legitimasjon. Er våre ansatte i tvil om alder, har vi rett plikt til å spørre om legitimasjon. Dersom du ikke kan fremvise legitimasjon vil du bli nektet salg​

  • Ved aksept av tilbud bekrefter Bestiller at alle deltakere som skal innta alkohol i arrangementet er over 18 år​

  • Det skal utvises forsiktighet med alkohol og varme. Drikk mye vann​

  • Synlig beruselse i og utenfor våre lokaler er ikke tillatt. Fab.Lounge Spa og Scandic Royal Hotell har plikt til å sørge for at personer som er åpenbart påvirket av alkohol forlater stedet jr. Alkoholforskriften § 4-1​

  • Vi selger kun inntil 22 volumprosent alkohol (øl, vin, cider etc.)

bottom of page